Om oss

Secora AS er Norges største og ledende maritim entreprenør med kjernevirksomhet innenfor utdyping av havner og farleder, bygging og vedlikehold av kaianlegg, undervannsprengning og miljømudring samt inspeksjon og oppmåling under vann.

Våre verdier:   Pålitelige  –  Oppmerksomme  –  Offensive  –  Involverende

Vår visjon er å være den foretrukne samarbeidspartner innenfor våre fagområder. Dette oppnår vi ved å tilby erfaring og riktig utstyr for oppgavene, være løsningsorienterte og en lagspiller sammen med våre oppdragsgivere.

Secora AS er sertifisert etter kvalitet- og miljøstandard ISO 9001 og ISO 14001.

Secora AS har sitt hovedkontor, ledelse og administrasjon i Svolvær.

Selskapet ble etablert i 2005 da Kystverkets produksjonsenhet ble skilt ut som aksjeselskap, og eier var Nærings- og handelsdepartementet. Desember 2012, ble Secora AS kjøpt opp av Torghatten ASA.

Secora AS driver salg og gjennomføring av maritime prosjekter i Norge. Secora AS har sitt hovedkontor, ledelse og administrasjon i Svolvær.

Markedsområdet er Norge, men selskapet har siden etableringen gjennomført større og små prosjekter i hele Norden.

Secora AS disponerer et bredt spekter av tungt maritimt anleggsutstyr. Våre dyktige medarbeider har lang og omfattende erfaring innen kjernevirksomheten vår. VI har gjennomført mange komplekse oppdrag langs hele Norges langstrakte kyst. Dette har gitt selskapet en unik erfaring og kompetanse. Sammen med spesielt utviklet utstyr gjør dette at vi er i stand til å løse de mest komplekse maritime prosjekter.

GDPR